ContecRail har en grundstamme af dygtige, engagerede og selvstændige medarbejdere. Vore opgaver er varierende, og vi kommer tit ud for at opgaverne ændres undervejs. Det stiller krav til selvstændighed og løsningsorientering, så opgaven bliver udført alligevel.

Vores branche har både de stille og de mere hektiske perioder. Vi har derfor et netværk af løst tilknyttede medarbejdere som hjælper os når der er travlt. Hvis du er interesseret i at tage et par vagter for os i ny og næ, så hører vi gerne fra dig.

Hvis du kunne tænke dig at arbejde for ContecRail så kontakt Kenneth Dam på +45 2072 5822

Contec Rail ApS, Stationsparken 30, 2600 Glostrup, Denmark, Tel. +45 4576 5822
Lokomotivfører ved ContecRail
Som lokomotivfører ved ContecRail skal du kunne lide at køre de klassiske GM-lokomotiver MY og MX. Du skal have en god teknisk forståelse for det rullende materiel. Det er vigtigt at du er en selvstændig person, og er parat til at træffe ansvarlige afgørelser her og nu.

Som lokomotivfører i ContecRail kører du ikke kun tog. Somme tider er du rangist eller kører Køf, andre dage hjælper du til med tekniske eftersyn eller reparationer i vore værksteder, eller hjælper med andre opgaver. Vi er en lille organisation, og derfor er det vigtigt at alle er indstillet på at arbejdsopgaverne varierer.

ContecRails lokomotivførere kører jævnligt for godsoperatører, også i Sverige.
Rangist og togklargører
Som Rangist og togklargører hos ContecRail står du for rangering og togklargøring. Hvis du også er SR1´er tager du dig måske af sporspærringer. Du arbejder meget direkte med vore kunder. Du er derfor service-minded, god til at samarbejde og har initiativ. Du kan stå for projekter, og er ikke bange for hverken at tage ansvar eller at tage en skovl og hjælpe til. Ifølge sagens natur foregår meget af arbejdet i weekenderne.

Arbejdsopgaverne varierer meget - det er en del af at være i en lille organisation. Du arbejder også i vore værksteder når der er behov for det.