Contec Rail har en grundstamme af dygtige og selvstændige medarbejdere. Vore opgaver er varierende, og vi kommer tit ud for at opgaverne ændres undervejs. Det er derfor vigtigt at vore medarbejdere er selvstændige og kreative så vi får opgaven løst alligevel.

Vores branche har både stille og hektiske perioder. Vi har derfor også et netværk af løst tilknyttede medarbejdere som hjælper os når der er travlt. Hvis du også er interesseret i at tage et par vagter for os i ny og næ, så hører vi gerne fra dig.

Hvis du kunne tænke dig at arbejde for Contec så kontakt Kenneth Dam på +45 2072 5822

Contec Rail ApS, Holmetoften 12, 2970 Hørsholm, Denmark, Tel. +45 4576 5822
Lokomotivfører i Contec Rail
Som lokomotivfører i Contec skal du kunne lide at køre de klassiske GM-lokomotiver MY og MX, og du skal have en god teknisk forståelse for det rullende materiel. Hvis du ikke har litrauddannelse på MY/MX endnu kan vi måske hjælpe med den. Det er vigtigt at du er en selvstændig person, og er parat til at træffe ansvarlige afgørelser her og nu.

Som lokomotivfører i Contec kører du ikke kun tog. Somme tider er du rangist eller kører Køf, andre dage hjælper du til med tekniske eftersyn eller reparationer i vore værksteder. Vi er en lille organisation, og derfor er det vigtigt at alle er indstillet på at arbejdsopgaverne varierer.

Contec Rails lokomotivførere kører jævnligt for godsoperatører, også i Sverige.
Fører Af Arbejdskøretøj
Som FAK i Contec Rail kører du selvfølgelig arbejdskøretøjer og tager sporspærringer. Du arbejder meget direkte med vore kunder. Du er derfor service-minded, god til at samarbejde og har initiativ. Du kan stå for projekter, og er ikke bange for hverken at tage ansvar eller at tage en skovl og hjælpe til. Ifølge sagens natur foregår meget af arbejdet i weekenderne.

Arbejdsopgaverne varierer meget - det er en del af at være i en lille organisation. Dine opgaver omfatter også rangering, hvor du kører Køf, er rangist eller klargør vogne. Hvis du ikke har certifikat til Køf kan vi hjælpe med det. Du arbejder også i vore værksteder når der er behov for det.